21 Aralık 2021

NEVŞEHİR VALİSİ İNCİ SEZER BECELİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİK

Haber Detayları

BİMS Sanayiciler Derneği Başkanı Necdet Civelek ile Yönetim Kurulu üyeleri Serhat Sonugelen, İrşat Terzioğlu, Ercan Civelek, Adnan Karakaya Aydın Mıhcı Nevşehir'in yeni Valisi İnci Sezer Becel'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan BİMS Sanayiciler Derneği Başkanı Necdet Civelek; "Sayın Valimize, İlimizdeki pomza madeni ve bims sektörünü ekonomik ve istihtam yönünden sağlamış olduğu katkıyı anlattık. Sektörün daha iyi yerlere gelmesi için fikir alışverişinde bulunup istişareler ederek sektörün Türkiye genelindeki pazar payının artırılması hususlarını görüştük" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'de BİMS Sanayiciler Derneği Başkanı Necdet Civelek ve Yönetim Kurulu üyeleri çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

Geleceğimiz olan gençlerimize daha iyi bir kent bırakmak için projeler üretmenin gururu ile yaşıyoruz.

İletişim Bilgilerimiz

Sağlık 1 Sokak 59/31
Kolej Çankaya / Ankara

bims@bimsader.org.tr

Sizin İçin Daima Daha İyisini
Yapmaya Çalışıyoruz

#bimsader

BİMSADER MOBİL

Mobil uygulamamızı indrin, En son haber ve duyuraları anında öğrenin.