21 Aralık 2021

BİMS SANAYİCELER DERNEĞİ, VERSA HASTENESİ İLE ANLAŞMA İMZALADI

Haber Detayları

Bims Sanayicileri Derneği ile Nevşehir Versa Hastanesinde protokol imzalandı. Bims Sanayicileri Derneği Başkanı Serhat Sonugelen dernek üyesi bims fabrikalarının çalışanlarının sağlıktan en güzel şekilde yararlanabilmeleri için Versa Hastanesi ile işbirliği protokolü imzaladı. Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ile bir araya gelen Bims Sanayiciler Derneği Başkanı Serhat Sonugelen burada yapılan görüşmeler sonrasında dernek üye ve çalışanları için yüzde 30 indirim protokolü imzaladı. Yapılan anlaşma sonrasında Bims Sanayicileri Derneği üye ve çalışanları Versa Hastanesi’nden yüzde 30 indirim ile sağlık kontrollerinin yapılacağını açıklayan dernek başkanı Serhat Sonugelen, “ Versa Hastanesi ile yapmış olduğumuz anlaşma üyelerimize ve çalışanlarımıza hayırlı olsun. Bizlere desteklerini esirgemeyen Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ve yönetime teşekkür ederiz” dedi.

Geleceğimiz olan gençlerimize daha iyi bir kent bırakmak için projeler üretmenin gururu ile yaşıyoruz.

İletişim Bilgilerimiz

Sağlık 1 Sokak 59/31
Kolej Çankaya / Ankara

bims@bimsader.org.tr

Sizin İçin Daima Daha İyisini
Yapmaya Çalışıyoruz

#bimsader

BİMSADER MOBİL

Mobil uygulamamızı indrin, En son haber ve duyuraları anında öğrenin.